Van Doren Reclame

Van Doren Reclame is een full-service reclamebureau waar u terecht kunt voor het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, brochures en POS-materialen. Of voor het vormgeven van dynamische online banners die geschikt zijn voor uw advertenties. Daarnaast bent u ook voor productfotografie bij Van Doren Reclame aan het juiste adres. Van Doren heeft zich gespecialiseerd in het bedienen van de grootste bedrijven waarbij alle opdrachten automatisch een grote omvang hebben, maar schuwt ook de kleinere klussen zeker niet.

Sinds 1979 is het bedrijf uitgegroeid tot een groot team specialisten die hun vak verstaan. Iedereen binnen het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een ware ontwerpkunstenaar en heeft eigen specialisaties. Daardoor is het een hecht team met korte lijntjes dat elkaar ondersteund op verschillende vakgebieden.

Tegenwoordig blijft het niet alleen bij het ontwerpen van grafische vormgeving en producten, ook de productie zelf wordt volledig verzorgd door Van Doren Reclame zelf en productfotografie vindt veelal plaats in de eigen studio waardoor de hoogste kwaliteit gewaarborgd kan worden.
Kortom, een full-service reclamebureau waar het hele traject van ontwerp tot levering van materialen verzorgd wordt.

Onze medewerkers

Bij Van Doren Reclame werken alleen maar mensen waar we trots op zijn. Deze kanjers zorgen er dagelijks voor dat uw wens werkelijkheid wordt en dat u kunt genieten van de mooiste, creatiefste én effectiefste ontwerpen en producten. Van brainstormsessies tot eindproducten, met het grootste plezier verzorgen wij samen de meest mooie projecten.

André Janssen

General manager

Engelbert Meurs

Vormgeving/dtp

Claudia van de Pavert

Accountmanager/traffic

Dirk van Wikselaar

Vliegende kiep

Marnix Vink

Vormgeving/dtp

Aart Sportel

Vormgeving/dtp

Benno Harwig

Productie

Cissy Gerritz

Vormgeving/dtp

Givano Oldenstam

Vormgeving/dtp/fotografie

Attie Hendriksen

Productie

Nando van Lierop

Vormgeving/dtp

Contact met de specialisten

Heeft u een specifieke vraag? Bel ons en we verbinden u door met de juiste medewerker.

Direct bellen